Ukrađena Ličnos Stuttgart

Milan Lane Gutović neponovljivi je komičar i proslavljeni glumac, poznatiji široj publici kao Srećko Šojić, zvezda komedija Bela lađa i Tesna koža. U šali, i danas se koristi  Šoićeva poštapalica ‚Ne cveta cveće ni u naše preduzeće‘.

Dragi gosti,

Zbog aktuelne situacije vezane za korona virus i zabrane održavanja dogadjaja, te zbog naše odgovornosti prema vama, odlučili smo da predstavu „Ukradjena ličnos“ još jednom pomerimo, ali sada za početak sledeće godine, kada je i najavljena vakcina.

Novi termini:

Minhen 23.01.2021. u 20h
Štutgart 24.01.2021. u 16:30h i 19h

Nadamo se da će se do tada, uz pomoć vakcine, ova situacija umiriti, te da ćemo svi zajedno sa još boljim raspoloženjem doći na predstavu. Kao alternativu smo rezervisali nekoliko termina u 2021. (februar, mart, april, oktobar i novembar), tako da će predstava u svakom slučaju biti održana. Sve kupljene ulaznice važe i za nove termine. Za sve one koji nisu u mogućnosti dolaska na nove termine pripremili smo vaučere (Gutscheine) u vrednosti kupljenih ulaznica. Vaučeri važe neograničeno i mogu se iskoristiti za sve predstave u našoj organizaciji. Već imamo planiranih dogadjaja za sledeću godinu.

Zahvaljujemo vam se na razumevanju.

Vaš Red Carpet Events tim

Napomena: Zbog velikog interesovanja dodatni termin u 16:30 h

Tickets online

24.01.2021.
Početak: 16:30 h

24.01.2021.
Početak: 19:00 h

Prodajno mesto

Pizzeria Da Cesare
Nadlerstraße 20
70173 Stuttgart
Tel: 0172 755 85 55

Predstava je jedna od najgledanijih predstava u regionu, igrana dva puta u Australiji, Kanadi, Americi i ono što je zanimljivo igrana pred punom salom u Johanesburgu u Južnoj Africi. Predstava „Ukrađena ličnos’“ je prikaz moralne slike praktične, moderne, prilagodljive osobe, koja za postizanje svog cilja ne bezi od sramote i spreman na sve zarad svog licnog interesa.

Sa spretnošću i duhom seoske bitange, Srećko se nameće Evropskoj uniji kao kandidat za predsednika. Nijedan postavljeni zahtev njemu nije nimalo težak za ispunjenje. Diktirajući svoju ponudu za funkciju predsednika, otkriva uz sve nakaznosti ponude i deo osobnosti koja ga čini scenski zanimljivom. On se “Nameće” EU kao idealan predsednik jer samo on zna “di”leže problemi u ovu našu državu. Sve što izgovori oboji lakoćom prevare, spretno izvrće realnost i prilagođava je trenutku, a sve to čini virtuozno sa nevinošću koja povremeno postane slična nevinosti životinje. Komedija govori i o padu društvenih vrednosti i društva u celini u kojem lik Šojića (kao karikaturalna metafora) društveno ne stagnira, već naprotiv, napreduje.

“Naslov predstave izveden je iz jedne rečenice glavnog lika. On se žali međunarodnoj komisiji i EU, te traži odštetu jer je potpuno ojađen i ukrađena mu je ličnost. Na kraju predstave poručuje da su nama svima `ukradene` ličnosti”, rekao je Gutović o predstavi.

Veranstaltungsdetails
Sponsoren

Unsere Freunde

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu. Datenschutzerklärung

website security