Maša i Klaun

Maša i klaun nastavak je popularnog serijala priča o djevojčici Maši nagrađivane hrvatske spisateljice za djecu i mlade, Sanje Pilić.
Djevojčica Maša sasvim je osobita osmogodišnjakinja koju u životu mnogo toga muči. Njezini roditelji dosad su se mnogo puta selili, a Mašu uopće nisu pitali što misli o tome. Maša to zbilja nije htjela, i ima mnogo toga reći.

Jednoga je dana Maša u ambulanti svog doktora proživjela avanturu koja će joj u mnogo čemu promijeniti život. Maša je saznala da se u bolnici osim starih i bolesnih kriju i neke druge zvjerke. Druga hrabra djeca i Crveni nosovi, klaunovi doktori koji bodre male bolesnike. Nakon toga dana, Maša više nikada neće biti ona ista djevojčica.

Maša i klaun posveta je svoj hrabroj bolesnoj djeci i hrabrim Crvenim nosovima koji im pomažu da lakše prebole bolesti. Priča je to o dvije djevojčice koje su svojom posebnošću prkosile običnom životu. Priča koja nas, velike i male, uči da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čini i da je u životu važno i smijati se i
plakati.

Info: 0699 194 51 910

Tickets online:  Für eine Platzreservierung klicken Sie auf den Saalplan und dann auf „Plätze wählen“


 

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu. Datenschutzerklärung

website security